WELKOM

Dit is niet de officiële BOAF-Website. Je bent nog steeds op mijn SC-Website. Ik heb deze BOAF rubriek gemaakt, enkel om u te informeren over deze prachtige organisatie.

Als u naar de officiële Boaf-website wenst te gaan, klik op deze link, of op het BOAF-Logo WWW.BOAF.EU

U vindt hier ook meer informatie over Behavioral /Functionele Optometrie. Zoals eerder vermeld, is het enkel informatie

Mag ik U met nadruk bevestigen, dat ik volledige afstand neem van de verantwoordelijkheid van de inhoud of verklaringen en artikels op deze website.(De vertaling van deze site wordt gedaan met Google-Translate)

 

Ik hoop dat u zult genieten!

BOAF CONTACT

OVER BOAF

Office:

Nils Bartels: office@boaf.eu

Adres

BOAF/ Frank Hardy

Fie Carelsen 4

4384 JW Vlissingen

The Netherlands

BOAF Register: .KVK Nr.: 54479126- Middelburg-NL

 

In oktober 2011 werd een nieuwe Europese Behavioral Optometrie familie opgericht . De naam van deze stichting is "Behavioral Optometry Academy Foundation ( BOAF )" .

Het doel van deze stichting is, het verbeteren en ontwikkelen van Behavioral / Functionele Optometrie , Syntonic Optometrie , Neuro - Optometric revalidatie ( hier na genoemd Behavioral Optometry ). Dit om een betere dienstverlening van de kostbare gave van het zien aan de mensheid te kunnen bieden.

" BOAF " , wil aan hun leden , post graduate seminars, vergaderingen , workshops , artikelen en nog veel meer aanbieden, om het woord te verspreiden over dit prachtige beroep . Investeren in onderwijs over Behavioral Optometrie is zeer belangrijk voor het professionele dagelijkse werk .

Aangezien de technologie zo snel evolueert, wil " BOAF " ook op de hoogte blijven . " BOAF " steunt deze behoeften voor starters en ervaren beoefenaars. Zij kunnen rekenen op gevestigde entiteiten en reeds succesvolle programma's .

" BOAF " is een zeer snel groeiende gemeenschap van Behavioral Optometristen en andere professionals , die dit prachtige beroep willen steunen en meer er over leren .

" BOAF " heeft al leden uit Italië , Nederland , UK, USA , Duitsland , België , Oostenrijk , Zweden en Zwitserland .

BOAF Annual Conference

Trailer:

BOAF 1ste Annual Conference

2012 Bolzano-Italië (door Hartmut Wander)

Om te bekijken: klik op de foto

Trailer:

BOAF 2de Annual Conference

2013 Amsterdam-NL (door Hartmut Wander)

Om te bekijken: klik op de foto


(De vertaling van deze site wordt gedaan met Google-Translate)

De SC-website is nog in een ontwikkelingsstadium. Dus bezoek regelmatig deze site en ontdek de nieuwigheden.